Workshop: Kom tæt på spædbarnsterapi og sandplay

Er du som jeg optaget af, hvordan traumer, eller psykisk belastende oplevelser som fx en vanskelig fødsel, hospitalsophold, operationer, skilsmisse og tab, kan påvirke børn og unges trivsel og udvikling?

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe børn og unge med at sætte ord på det svære, som er sket på en ærlig og nænsom måde?
Hvordan kan vi hjælpe de børn og unge, som måske mangler ord for det, der er sket?

Kom til en spændende workshop, hvor du kan blive klogere mine to ”hjertebørn” – spædbarnsterapi og sandplay.

På denne workshop kan du høre et oplæg om spædbarnsterapi, også kaldt tidlig traumeterapi fordi der er fokus på undfangelsen, graviditeten, fødslen og de tre første leveår af et menneskes liv.

Riana vil præsentere spædbarnsterapiens metode og anvendelse – både som egentligt terapeutisk forløb, samt hvordan den kan bruges i pædagogisk praksis.

Der vil også være et oplæg om Sandplay terapi og med enkelte øvelser vil du få mulighed for selv, at afprøve hvilken effekt sandplay kan have. 

Du vil ligeledes blive klogere på, hvad sandplay terapi kan tilbyde børn og voksne.

Praktisk info:

 

Workshoppen afholdes
d. 20. marts 2024

Tidspunkt: kl. 17-20

Sted: Andkærvej 19, 7100 vejle

Forplejning: Der vil blive serveret en sandwich, en vand, kaffe og te.

Pris: 200 kr.

 

Om underviseren

Riana Sølvi -Psykoterapeut MPF, Spædbarnsterapeut, sandplay terapeut, specialisering i legeterapi og traumeterapi og supervisor.

Igennem de sidste 15 år har jeg arbejdet som familiebehandler og terapeut i kommunalt regi og siden 2020 med egen praksis og som fuldtidsbeskæftigelse.

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne og har en særlig interesse for traumeterapi og løser opgaver for forskellige kommuner både supervisionsopgaver og opgaver hvor børn modtager terapi.

Igennem de sidste 5 år er jeg blevet superviseret af Inger Poulsen, hvilket har givet mig en indgående indføring i spædbarnsterapiens metode og dens anvendelse.

Jeg glæder mig til at se dig til workshop’en.

 

Tilmeld dig workshoppen

Tilmeld dig workshoppen (pris 200 kr.) ved at udfylde dit navn og email i formularen herunder. Jeg sender dig en mail med betalingsdetaljer hurtigst muligt herefter.

Bemærk at du først er tilmeldt, når jeg har modtaget din betaling.